Beauty  >  Hair
Oscar Stationstraat 15, Sint-Niklaas

Oscar
Stationstraat 15, Sint-Niklaas
Foto © Oscar

Chaplin Barbershop Londenstraat 12 , Antwerpen

Chaplin Barbershop
Londenstraat 12 , Antwerpen
Foto © Chaplin's

Brabo's Hand Barbershop Kortekoepoortstraat 8, Antwerpen

Brabo's Hand Barbershop
Kortekoepoortstraat 8, Antwerpen
Foto © Brabo's Hand

Sir Richard Barbershop Britselei 1A, Antwerpen

Sir Richard Barbershop
Britselei 1A, Antwerpen
Foto © Sir Richard cuts & shaves

The Barbershop Antwerp  Minderbroedersrui 42, Antwerpen

The Barbershop Antwerp
Minderbroedersrui 42, Antwerpen
Foto © The Barbershop Antwerp

4 must visit barbershops in Antwerpen

B Beauty

Oscar in Sint-Niklaas

4 must visit barbershops in Antwerpen

B Beauty

0

Wil jij of je lief de perfecte baard, maar lukt het niet goed om deze zo clean en stylish te krijgen? Wel, deze mannen weten van aanpakken en lossen het op.

"Al die willen te kap'ren varen moeten mannen met baarden zijn. Jan, Piet, Joris & Corneel die hebben baarden, die hebben baarden. Jan, Piet, Joris & Corneel die hebben baarden, die varen mee!" Voila deze schippers in dit oude Vlaamse liedje hebben stoere, mannelijke baarden. Toen was het al een hit bij de dames. Lange baarden allemaal goed voor Jan en Piet, maar verzorgden zij hun baarden wel netjes? 

Ik wil gerust mee varen met deze knapperds anno 2016, maar hey enkel als die baarden clean zijn! Anders krijg je mij niet mee op dat schip. De oplossing? Regelmatig een bezoekje brengen aan een gespecialiseerde barbershop. Hier zijn 4 toppers uit Antwerpen

1. Chaplin Barbershop

2. Brabo's Hand Barbershop

3. Sir Richard Barbershop

4. The Barbershop Antwerp

Hold it! Wat zijn barbershops hoor ik enkele onder jullie zich afvragen? Wel zie het als een soort kapperszaak, maar dan voor baarden. Barbershops zijn strictly men only! Ja girls, dit is nu eens een plek waar enkel de heren voet aan wal mogen zetten. Nah!

Bij een barbershop kan je je baard helemaal laten opkuisen, schoon wassen en bijknippen terwijl je geniet van een jaren 50 interieur en een frisse pint. Kleine baarden, grote baarden, lange baarden of typische rockabilly exemplaren. Na een bezoekje aan deze vakmannen ben je zeker van een sexy baard. De ladies gaan niet weten wat er gebeurd. 

Geschreven door Jan Van Eldere
Hair
page loaded