Fashion  >  Wishlist
Burberry cape

Burberry cape
Foto © Poppys style

10 x capes Klassiek, elegant en toch sportief door de rits: dit model van Sandro is de perfecte aankoop voor dit najaar. Dit model shop je voor € 345.

10 x capes
Klassiek, elegant en toch sportief door de rits: dit model van Sandro is de perfecte aankoop voor dit najaar. Dit model shop je voor € 345.
Foto © Sandro

10 x capes Een oversized cape is ook altijd leuk, deze shop je bij Zara voor € 69,95.

10 x capes
Een oversized cape is ook altijd leuk, deze shop je bij Zara voor € 69,95.
Foto © Zara

10 x capes Een preppy look creëer je met deze marineblauwe mantel met knopen. Te koop bij Zara voor € 99,95.

10 x capes
Een preppy look creëer je met deze marineblauwe mantel met knopen. Te koop bij Zara voor € 99,95.
Foto © Zara

10 x capes Zoek je toch liever iets meer dan een simpele, monochrome cape? Ga dan voor een aztec print zoals dit model van Asos, te koop voor € 40,09.

10 x capes
Zoek je toch liever iets meer dan een simpele, monochrome cape? Ga dan voor een aztec print zoals dit model van Asos, te koop voor € 40,09.
Foto © Asos

10 x capes Een cape hoeft niet heel lang te zijn. Dit korte model in okerkleurig mohair is perfect voor dit najaar. Check it out at Zara voor € 89,95.

10 x capes
Een cape hoeft niet heel lang te zijn. Dit korte model in okerkleurig mohair is perfect voor dit najaar. Check it out at Zara voor € 89,95.
Foto © Zara

10 x capes Een zwarte, eenvoudige cape: meer moet dat niet zijn om een statement te maken. Dit model shop je bij Zara voor  €89,95.

10 x capes
Een zwarte, eenvoudige cape: meer moet dat niet zijn om een statement te maken. Dit model shop je bij Zara voor €89,95.
Foto © Zara

10 x capes Schotse ruiten: de print waar het allemaal mee begon. Shop een goedkopere Burberry-versie via Asos, zoals dit model van Esprit voor € 40,09.

10 x capes
Schotse ruiten: de print waar het allemaal mee begon. Shop een goedkopere Burberry-versie via Asos, zoals dit model van Esprit voor € 40,09.
Foto © Asos

10 x capes Een oversized cape die je losjes over je schouders kan dragen: enter dit model van Esprit, voor € 39,99 helemaal de jouwe.

10 x capes
Een oversized cape die je losjes over je schouders kan dragen: enter dit model van Esprit, voor € 39,99 helemaal de jouwe.
Foto © Esprit

10 x capes Een zwarte cape die je perfect kan dragen als een jasje? Het kan, bewijst dit model van Zara, voor € 69,95.

10 x capes
Een zwarte cape die je perfect kan dragen als een jasje? Het kan, bewijst dit model van Zara, voor € 69,95.
Foto © Zara

10 x capes De details maken een cape af, zoals deze klassieke gespen riemen op dit model van Zara, te koop voor € 99,95.

10 x capes
De details maken een cape af, zoals deze klassieke gespen riemen op dit model van Zara, te koop voor € 99,95.
Foto © Zara

10 x capes

F Fashion

Burberry cape

10 x capes

F Fashion

0

De cape is de nieuwe mantel dit najaar. Ontdek welke capes helemaal in zijn.

Iedereen aan de cape deze winter, als het van de designers afhangt. Vorig jaar zagen we de Burberry cape met initialen op heel wat streetstyle foto’s en onder andere Olivia Palermo, Cara Delevingne, Rosie Huntington-Whiteley en Suki Waterhouse hadden een customized exemplaar. 

Het it-item van de sterren komt dus terug dit najaar. De Burberry cape een beetje boven je budget? No worries, we lijsten je hier de leukste, betaalbare modellen op.  

Geschreven door Hélène Maes
Wishlist
page loaded