Beauty  >  News
10 x beautyhacks Beautyhacks

10 x beautyhacks
Beautyhacks
Foto © What Olivia did

10 x beautyhacks Haren drogen zonder handen

10 x beautyhacks
Haren drogen zonder handen
Foto © Lifehack

10 x beautyhacks Uitgroei verminderen

10 x beautyhacks
Uitgroei verminderen
Foto © Kathleen Kamphausen

10 x beautyhacks Haal meer uit je eyeliner

10 x beautyhacks
Haal meer uit je eyeliner
Foto © Kathleen Kamphausen

10 x beautyhacks Mascara voor je wenkbrauwen

10 x beautyhacks
Mascara voor je wenkbrauwen
Foto © Lifehack

10 x beautyhacks De perfecte eyeliner

10 x beautyhacks
De perfecte eyeliner
Foto © Kathleen Kamphausen

10 x beautyhacks Intensere oogschaduw

10 x beautyhacks
Intensere oogschaduw
Foto © Amy Nadine

10 x beautyhacks

B Beauty

10 x beautyhacks

10 x beautyhacks

B Beauty

0

Met deze gemakkelijke tips & tricks bespaar je ‘s morgens tijd in de badkamer. Ook helpen ze je voor een optimaal resultaat. Try out and discover!

#1 Mascara zonder knoeien

Niets is zo vervelend als ‘s morgens je make-up snel on point proberen te krijgen en je mascara hangt letterlijk overal. Hou daarom een koffielepeltje met de holle kant tegen je ooglid en breng dan je mascara aan. Hou het lepeltje nog even op dezelfde plaats zodat de mascara kan drogen. Perfecte mascara zonder knoeien, hooray!

#2 Nagellak bewaren

Je nagellak bewaar je waarschijnlijk bij de rest van je make-up in je bad- of slaapkamer. Als dit het geval is, zoek even al je nagellak bij elkaar en verhuis alles naar de ijskast! Zo blijft je nagellak koel en wordt ze niet stroperig. 

#3 Haren drogen zonder handen

Hou je van multitasken en mag het voor jou ‘s morgens niet te lang duren in de badkamer? Dan is deze tip écht iets voor jou. Koop een afneembare douchekop met houder en monteer hier je haardroger op. Zo kan je de haardroger laten blazen terwijl jij rustig doorgaat met de rest van je ochtendroutine!

#4 Uitgroei verminderen

Als je donkere haren, uitgroei én tijdsnood hebt, kan je tijdens een avondje uit dit gemakkelijk camoufleren met een donkere oogschaduw. Breng de oogschaduw met een make-upborsteltje aan op het begin van je haargroei. Kies natuurlijk voor een tint oogschaduw die bij de kleur van jouw haar past om het zo goed mogelijk te camoufleren. 

#5 Haal meer uit je oogpotlood

Als je een oogpotlood aankoopt die uiteindelijk toch niet zo goed is als gehoopt, kan je gemakkelijk aan de slag met een aansteker. Verwarm het potloodje enkele seconden, trek een klein streepje op je hand zodat het een beetje kan afkoelen en gebruik het vervolgens op je ooglid. Je krijgt nu een intenser resultaat net als een eyeliner!

#6 Mascara voor je wenkbrauwen

Als je een oud borsteltje van je mascara hebt liggen en een oogschaduw die past bij de kleur van je wenkbrauwen kan je hiermee perfect je wenkbrauwen in model brengen. Dompel het borsteltje onder in de oogschaduw en kam hiermee vervolgens je wenkbrauwen. Een natuurlijke en afgewerkte look gegarandeerd! 

#7 De perfecte eyeliner

De perfecte eyeliner kan soms lang duren, zéker als je weinig tijd hebt. Om de perfecte wing te maken, kan je gebruik maken van een klein koffielepeltje. Hou de ronding van het lepeltje tegen je bewegend ooglid en volg deze lijn met je eyeliner. Op deze manier krijg je een mooie ronde boog en dus de perfecte eyeliner! 

#8 Intensere oogschaduw

Als je een intense en felle kleur oogschaduw wil aanbrengen, kan je kiezen voor een witte basis in de vorm van een potloodje. Als je hierover je oogschaduw aanbrengt krijg je een felle kleur met een intens en optimaal resultaat! 

#9 Een driehoek concealer

Als je concealer aanbrengt doe je dit best in een driehoek onder het oog recht naar onder tot het midden van je wang. De meeste brengen het aan in een boogvorm onder het oog maar door de driehoek aan te brengen, lift je optisch je gezicht door de highlight zone die je aanbrengt.

#10 Gekrulde wimpers

Als je al gebruikt maakt van een wimperkruller kan je je ogen nog meer doen stralen door je wimperkruller even te verwarmen met een haardroger en vervolgens te gebruiken. Door de warmte gaan je wimpers feller krullen waardoor je een meer open blik creëert. 

Ben jij ook onder de indruk van deze 10 beautyhacks? Probeer ze zelf uit! 

Geschreven door Laura Heylen
News
page loaded