Fashion  >  Wishlist
Top 10 X-mas wishlist voor hem

Top 10 X-mas wishlist voor hem
Foto © Giftblooms

Kevervormige Manchetknopen Een klassiek en chique male item in een nieuw jasje gestoken! Het moet niet altijd serieus zijn tijdens de feestdagen. (€ 45)

Kevervormige Manchetknopen
Een klassiek en chique male item in een nieuw jasje gestoken! Het moet niet altijd serieus zijn tijdens de feestdagen. (€ 45)
Foto © Essentiel

The Tie & Apron De Tie & Apron is zowel schort als das. Het perfecte cadeau dus voor de koks die graag stylish achter het fornuis staan. (€ 59)

The Tie & Apron
De Tie & Apron is zowel schort als das. Het perfecte cadeau dus voor de koks die graag stylish achter het fornuis staan. (€ 59)
Foto © The Tie & Apron

Classic Reading 40mm De Instagram hype rond deze horloges was absurd! Heb mezelf er ook 1tje cadeau gedaan. Leg jij hem onder de boom? (€ 209)

Classic Reading 40mm
De Instagram hype rond deze horloges was absurd! Heb mezelf er ook 1tje cadeau gedaan. Leg jij hem onder de boom? (€ 209)
Foto © Daniel Wellington

Buscemi sneaker Een sneaker gebaseerd op de wereldbekende Birkin bag. Dé shoe hype op het moment in de charcoal uitvoering. (€ 869)

Buscemi sneaker
Een sneaker gebaseerd op de wereldbekende Birkin bag. Dé shoe hype op het moment in de charcoal uitvoering. (€ 869)
Foto © Buscemi sneaker

Minimum De turtle necks en knitwear zijn momenteel 100% hot. Met dit model van Minimum zitten de boys zeker goed! (€ 80)

Minimum
De turtle necks en knitwear zijn momenteel 100% hot. Met dit model van Minimum zitten de boys zeker goed! (€ 80)
Foto © Minimum

Screw U & The D ring Ook de mannen mogen schitteren tijdens de feestdagen! Öst New York ontwerpt edgy, eigentijds en funny jewellery. (€ 68 & € 78)

Screw U & The D ring
Ook de mannen mogen schitteren tijdens de feestdagen! Öst New York ontwerpt edgy, eigentijds en funny jewellery. (€ 68 & € 78)
Foto © Öst New York

Commutor Roll Top Backpack Stylish en handig eindelijk succesvol herenigd in een rugzak! De perfecte backpack voor de sportieve boyfriends out there.

Commutor Roll Top Backpack
Stylish en handig eindelijk succesvol herenigd in een rugzak! De perfecte backpack voor de sportieve boyfriends out there.
Foto © Levi's

Collorado Boot Niet enkel onze hubby's die in de bouw werken dragen deze boots. Vanaf nu verwelkomen we ze ook terug op de openbare weg. (€ 135)

Collorado Boot
Niet enkel onze hubby's die in de bouw werken dragen deze boots. Vanaf nu verwelkomen we ze ook terug op de openbare weg. (€ 135)
Foto © CAT Footwear

Wollen hoed  De ladies hebben hun #hatgame al lang on, nu de mannen nog! Dit elegant en basic model is ideaal om zijn angst stilaan te overwinnen.

Wollen hoed
De ladies hebben hun #hatgame al lang on, nu de mannen nog! Dit elegant en basic model is ideaal om zijn angst stilaan te overwinnen.
Foto © H&M

James Brushed Silver Nederlands brand Ace & Tate biedt brillen aan betaalbare prijzen. Bestel nog voor maandag 14 december 2015 en je bril ligt onder de kerstboom! (€ 98)

James Brushed Silver
Nederlands brand Ace & Tate biedt brillen aan betaalbare prijzen. Bestel nog voor maandag 14 december 2015 en je bril ligt onder de kerstboom! (€ 98)
Foto © Ace & Tate

10 X-mas gifts for men

F Fashion

Wishlist for men top 10

10 X-mas gifts for men

F Fashion

0

Je kan niet vroeg genoeg beginnen aan je Christmas presents. Zeker de boyfriends zijn vaak een zware struggle. Wat te kopen? Check it out hier!

Wat mannen willen voor kerst? Geen beter persoon dan mezelf om daar het perfecte antwoord op te geven. Uiteindelijk ben ik nog steeds hoofdzakelijk mannelijk. Een interessant boek, 1 of ander nieuw technisch snufje, ... dat is allemaal niet zo moeilijk. Als de straight guys hun inner child maar naar boven kunnen laten komen.

Op modevlak daarentegen is het dan weer niet zo makkelijk. Wat is er allemaal hot and happening in male fashion land? Om een glimlach op jouw boyfriends gelaat te toveren heb ik een kleine wishlist samengesteld. Kieper die lelijke scoutstrui van 5 jaar geleden stiekem in de prullenbak en koop iets waarmee hij wel in het openbaar gezien kan worden. Zeg nog eens dat vrouwen moeilijke wezens zijn om voor te shoppen!

Geschreven door Jan Van Eldere
Wishlist
page loaded