Beauty  >  News


Foto © Catbird NYC


Foto © Refinery29

Bumble & Bumble Don’t Blow It € 29,90. O.a. verkrijgbaar bij Cosmeticary.

Bumble & Bumble Don’t Blow It
€ 29,90. O.a. verkrijgbaar bij Cosmeticary.
Foto © Cosmeticary


Foto © Bram Laebens

Mon Tattoo N°21 Hair Tattoo € 6,57.

Mon Tattoo N°21 Hair Tattoo
€ 6,57.
Foto © Mon Tattoo

Diorific Vernis Holiday 2015 in 001 State of Gold

Diorific Vernis Holiday 2015 in 001 State of Gold
Foto © Dior


Foto © Pinterest


Foto © Cosmopolitan


Foto © Pinterest

BE Creative Highlighting Poeder € 17,95. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

BE Creative Highlighting Poeder
€ 17,95. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Foto © Ici Paris XL


Foto © Samio

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner 19,60. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner
19,60. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Foto © Ici Paris XL


Foto © Into The Gloss

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion in Cold Fire € 29,80. O.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion in Cold Fire
€ 29,80. O.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Foto © Ici Paris XL

Yves Rocher Fluweelzachte losse poeder  € 11,95.

Yves Rocher Fluweelzachte losse poeder
€ 11,95.
Foto © Yves Rocher

10 Last-minute beauty tips & tricks

B Beauty

10 last-minute beauty tips & tricks

10 Last-minute beauty tips & tricks

B Beauty

0

Ben je fashionably late en heb je maar een kwartiertje meer om je klaar te maken? Met deze last-minute tips ben je in geen tijd helemaal party-proof!

1. Bye-bye haardroger

Misschien heb je nog net de tijd om te douchen, maar niet om je haar nog urenlang te drogen en in model te brengen? Niet getreurd, Bumble & Bumbles Don’t Blow It is je redder in nood: kam je handdoekdroge haren, breng wat product aan en ga de deur uit. Je lokken drogen wel onderweg. Meer hoef je niet meer te doen voor berekend nonchalant ‘gebrushte’ lokken!

2. Haartattoos

Geen kapselinspiratie en gewoon ook geen tijd om met krultang, schuifspeldjes en haardoughnuts aan de slag te gaan? Een simpele haartattoo zorgt meteen voor een chic, feestelijk accent. Mooi bij een simpele paardenstaart, visgraatvlecht of doodgewoon op los haar.

3. Fonkelende nagels

Als je maar tijd hebt voor 1 laagje nagellak, kies dan voor een topcoat met glitter of stukjes bladgoud. Past op gelijk welke nagellak die je al op hebt, maar kan ook perfect op blote nagels. Glitternagellak is trouwens ook ideaal om een ‘nagellakuitgroei’ te verbergen.

4. Minimalistische nail art

Nail art in 5 minuten? Het kan! Kies gewoon voor iets minimalistisch als een stipje of een eenvoudig lijntje van 3 stipjes. Mooi in gelijk welke kleur, op gelijk welke kleur of op blote nagels. Maar zilver, goud of glitter zorgen meteen voor een feestelijk accent. Topcoaten kan, maar als je er geen tijd voor hebt: 1 avondje zonder kan geen kwaad!

5. Parfum als dissolvant

Een tip die ik met pijn in het hart meegeef, want totale heiligschennis, maar wel doeltreffend, dus bij dezen: als je nagellak moet verwijderen en je hebt geen dissolvant bij de hand, dan kan het ook met parfum of haarlak. Die bevatten vaak ethylacetaat, 1 van de hoofdingrediënten van dissolvant. Het gaat iets stroever, maar uiteindelijk krijg je alle lakrestjes er zeker af!

6. Parfum on-the-go

Tijdens de feestdagen wordt onze favoriete handtas al wel eens ingewisseld voor een stijlvolle clutch. Nadeel: je kunt er haast niets in kwijt! Geen plaats om je parfum op te bergen? Een verstuiver in reisformaat of een staaltje kan soelaas bieden. Heb je dat niet bij de hand? Dan kan je een paar wattenstaafjes in parfum drenken en meenemen in een diepvrieszakje. Ook een handig trucje om make-upremover mee te nemen!

7. Highlighter = lifesaver

Hardcore contouring à la Kim Kardashian, daar heb je al lang geen tijd meer voor - heeft iemand daar eigenlijk ooit wel tijd voor? - maar een likje highlighter kan wonderen doen. Strobing to the rescue! Breng aan op je jukbeenderen, neusbrug, cupidoboogje, voorhoofd en kin, onder je wenkbrauwen en in je ooghoeken voor een instant stralende, frisse look. 

8. Glitterliner

Geen tijd om nog met oogschaduw aan de slag te gaan voor de perfecte smokey eye? Breng dan gewoon een streepje zilveren, gouden of glittereyeliner aan. Nog een simpel likje mascara en je ogen worden de blikvangers van de avond. 

9. Powerlip

Zijn je lippen je grootste troef? Ga dan voor een vuur- of wijnrode powerlip. Handigst is in dit geval een vloeibare lipstick: brengt nauwkeurig aan en blijft urenlang op zijn plaats zitten.

Finishing touch

Vergeet niet je make-up af te poederen en te fixeren met bronwater, toner, setting spray of - in geval van opperste nood - haarlak. Zo blijft je last-minute feestlook tot in de vroege uurtjes onberispelijk. 

Geschreven door Kora-Lee Lust
News
page loaded