Fashion  >  News
10 activiteiten op schrikkeldag 10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag
10 activiteiten op schrikkeldag
Foto © Tessa Barton

10 activiteiten op schrikkeldag Een extra dag shoppen

10 activiteiten op schrikkeldag
Een extra dag shoppen
Foto © Lauren Conrad

10 activiteiten op schrikkeldag Even weg - Amsterdam

10 activiteiten op schrikkeldag
Even weg - Amsterdam
Foto © Lars Lagaisse

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op deze schrikkeldag

F Fashion

10 activiteiten op schrikkeldag

10 activiteiten op deze schrikkeldag

F Fashion

0

Dit jaar hebben we weer te maken met een schrikkeljaar waarin we een extra dag kunnen genieten van het leven. Maar wat doen we nu net op deze extra dag?

Een schrikkeljaar komt voor om de 4 jaar en valt altijd op 29 februari. Hierop krijgen we gratis en voor niks een extra dag om in te vullen. Moet je niet werken of neem je een dagje vrij om te genieten van een verlengd weekend? Misschien is 1 van deze 10 activiteiten wel iets voor jou!

#1 EEN EXTRA DAG SHOPPEN

Ben je shopverslaafd en zou je liever elke dag in de winkelstraten doorbrengen? Prima want dan krijg je dit jaar nog een extra dag om je favoriete winkels te bezoeken en je kleerkast aan te vullen. Shopping = cardio, toch?

Hou vandaag zeker ook onze wedstrijdpagina in de gaten, want wij hebben nog iets speciaals in petto voor jullie! 

#2 EVEN WEG

Als je er van houdt om andere steden te bezoeken en verschillende culturen te leren kennen, maak dan op deze extra dag van het jaar een korte citytrip. Een citytrip hoeft namelijk niet altijd lang te duren maar ook een dagtrip over de grens kan perfect voor een dag vol genot. 

#3 ONTDEK EUROPA

Heel Europa zien in 1 dag is onmogelijk, dat weten we allemaal, maar dat is eigenlijk niet volledig juist. Zo kan je een bezoekje brengen aan Mini Europa in Brussel. Zo kan je 'See Europe' direct van je bucketlist schrappen en is het nog waar ook! Je moet blij zijn met de kleine dingen in het leven, toch? 

#4 DESSERTS VOOR MIJ ALLEEN

Hou je enorm veel van zoetigheden en probeer je het hele jaar door chocolade, taart en alles wat daarbij hoort te vermijden? Breng dan 29 februari door in de keuken en bak alles wat je lekker vindt. Stel een volledige tafel samen met alle zoetigheden die je hartje verlangen en nodig wat vrienden uit voor de gezelligheid. Geniet van deze tea time en laat je volledig gaan.

#5 DRAMA DRAMA DRAMA

Als je al lang met het idee zit om een dramatisch en opvallend kapsel uit te proberen maar je hebt schrik voor de grote verandering en de reacties van je omgeving? Just do it, today! Maak op voorhand een afspraak met een kapper die je volledig vertrouwt, zoek misschien op voorhand enkele foto’s op zodat je de kapper een idee kan geven hoe jij het ziet maar vooral, geniet ervan en laat je verrassen!

#6 1 APRIL

Als het allemaal niet zo serieus moet zijn en je 1 april dit jaar wat vroeger wil houden kan je vandaag je ultieme grap uithalen. Geen inspiratie en je staat graag in de keuken? Misschien is deze grap dan iets voor jou! Neem een lege pot mayonaise en was deze uit. Kook vervolgens een grote hoeveelheid vanillepudding en vul hier de lege pot hiermee. Ga vervolgens naar een drukke omgeving en lepel de volledige pot uit waardoor het lijkt alsof je een pot mayonaise opeet. Vreemde blikken gegarandeerd! 

#7 SPORTIEF

We geven toe dat alle begin moeilijk is en dat de stap te zetten om te gaan sporten groot is. Maar helaas komt van uitstel ook vaak afstel, too bad. Gelukkig is het nog niet te laat om je lichaam on point te krijgen tegen de warme zomerdagen dus starten op een schrikkeldag is het perfecte moment! 

#8 VROUWENDAG

Kan je eens genieten van een échte heerlijke luie vrouwendag? Breng dan 29 februari de hele dag door in je bed, zet een melige vrouwenfilm op en maak van Ben & Jerry je beste vrienden. Installeer jezelf comfortabel en niksen maar! 

#9 RUST

Als je doorheen het jaar een drukke agenda hebt en heerlijk kan genieten van een rustige dag maar hier helaas geen tijd voor hebt, breng dan op deze extra dag in het jaar een bezoekje aan je favoriete wellness. Heb je vriendinnen die er ook zo over denken? Maak er dan een gezellige vrouwendag van en geniet van de stilte voor de storm. 

#10 VOOR ATLIJD SAMEN

Als je in het afgelopen jaar door je wederhelft ten huwelijk bent gevraagd kan je misschien trouwen op de schrikkeldag dit jaar. Je kan natuurlijk ook fictief trouwen met bijvoorbeeld je beste vriendin. Tut jullie volledig op, breng een bezoekje aan jullie favoriete plaatsen, geniet van een heerlijk etentje en zet ‘s avonds een stapje in de wereld als afsluiter. Misschien sta je dan over 4 jaar op de schrikkeldag wel voor het altaar. 

Geschreven door Laura Heylen
News
page loaded